Uw partner in chemie

We bedienen onze klanten al meer dan 25 jaar als een partner in engineering, verwerking, bulkopslag en logistiek.

Ontdek meer

Leer TPT kennen

We leveren al meer dan 25 jaar toegewijde tolling service voor onze wereldwijde partners. We hebben een breed scala aan productie mogelijkheden op ons terrein. Samen is er synergie die de waardeketen maximaliseerd. TPT is een hoogdrempelig Seveso-bedrijf.

Samenwerken met TPT

We zijn een toegewijde chemische servicepartner op het gebied van logistiek, opslag en productie. We bieden oplossingen op maat en hebben een strategische ligging te midden van de havens van Rotterdam, Gent en Antwerpen.

Werken bij TPT

Bij TPT is onze werkplek meer dan een kantoor; het is een levendige gemeenschap. Verenigd, gehoord en uitgedaagd – dat is onze belofte aan elke collega. Wij geloven in de kracht van onze mensen, die de drijvende kracht zijn achter ons gezamenlijke succes.

Een scala aan mogelijkheden

Sinds 1998 zijn we uitgegroeid tot experts in tankopslag van zuren en basen in bulk, het mengen van katalysepoeders, de productie van onder andere technische ammonium- en natriumzouten en gespecialiseerde proceseenheden voor het mengen van chemicaliën.

De service die u zoekt 

We zijn een chemische site met verschillende proces installaties om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun korte- en langetermijn behoeften. Wij helpen met productie en toegewijde service voor kwalitatief resultaat.

Seveso III

Werken binnen een strikt kader voor risicobeheer

Opslag

Opslag en verwerking van energie en vloeibare bulk

Diverse mogelijkheden

Een scale aan processes op locatie, met toegang via zee en over de weg

Toegewijde service

Hoge mate van discretie en aangepaste manier van werken

Neem contact met ons op

Heb je interesse in productie of opslag bij TPT? We horen graag van je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken. Door onze kennis en expertise te combineren, komen we tot de juiste oplossing.

Laatste nieuws

Met trots
naar de toekomst

We zetten ons in voor een betere toekomst en verantwoord ondernemerschap. Met het behalen van de NEN ISO 14001 certificering en ons Ecovadis certificaat hebben we een milieuverantwoord managementsysteem gecreëerd en dragen we bij aan de verbetering van ons bedrijf en onze gehele partnerketen. Op het gebied van milieu, mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.