Over ons

Specialist in verwerking

We zijn er trots op dat we een betrouwbare leverancier zijn met een reputatie van flexibiliteit en klantgerichtheid. We bieden een breed scala aan diensten op maat; logistiek, opslag en productiemogelijkheden.

Onze groei

1998

TPT opgericht

Vloeibaar katalytisch kraakmengproces
2000

Industriële verbrandingsoven

Drogen bij hoge temperatuur
2005

Oprıchtıng tankpark

Opslag van mierenzuur, azijnzuur en natronloog
2008

Opstarten productieproces

Verwerking van calciumformiaat
2009

GMP+, ISO 9001 certificering

Start van het de-ıcıng sproductieproces
2011

Ammoniak opslag

GMP+ producties met NH3
2012

Uitbreiding productiefaciliteit

Nieuwe mengcapaciteit met Nauta schroefmengerproces
2015

Uitbreiding van tankpark

Opslag en mengen van natronloog en organische zuren
2016

Seveso III

Strikte focus op veiligheid en risicobeoordelingen
2019

GMP+ poeder mengeenheid

Lintmenger en nieuwe verpakkingslijn
2021

Uitbreiding tankpark

Introductie van kleinere en grotere opslagtanks
Vanaf 2022

Bouwen aan een betere toekomst

ISO14001 en Ecovadis Silver-accreditatie
Empty Date

  Wat we doen

Sinds 1998 zijn we uitgegroeid tot experts in tankopslag van zuren en basen in bulk, het mengen van katalysepoeders, de productie van onder andere technische ammonium- en natriumzouten en gespecialiseerde proceseenheden voor het mengen van chemicaliën.

Wij kunnen met de klant samen werken om kleinschalige producties te testen en op te schalen naar volledige productie of opslag en tank uitbreidingsprojecten.

Onze visie

We streven ernaar een toonaangevende partner te zijn in duurzame chemische oplossingen die een ongeëvenaarde waarde levert.

Onze missie

Een uniek en duurzaam bedrijf creëren dat waarde toevoegt aan chemische producten en logistiek voor klanten door kennis, innovatie, efficiëntie en zorgzaamheid.

Waarden

We laten ons elke dag leiden door onze waarden. Ze bepalen wie we zijn, hoe we ons gedragen en wat belangrijk is. Veiligheid, integriteit en ethisch gedrag staan bij ons centraal.

Veiligheid & Milieuverantwoordelijkheid

We streven naar strikte naleving van regels en milieunormen. Het is belangrijk dat onze werknemers, klanten en het milieu veilig zijn bij alles wat we doen.

Integriteit en ethisch gedrag

Gedrag dat goede menselijke waarden belichaamt, is heel belangrijk in de TPT-familie en dat maakt deel uit van onze dagelijkse gedragscode. We behandelen iedereen als gelijken en met respect.

Resultaatgerichte, duurzame innovatie

Met nieuwe kansen en partnerschappen zijn we op zoek naar duurzame innovatie en partners met een vergelijkbare kijk op het behalen van verantwoorde resultaten.

Bouw de beste ondernemende organisatie

Wij zijn een organisatie van ondernemers, met een mentaliteit om te innoveren en te verbeteren. De beste oplossingen ontstaan door samenwerking, zowel met collega’s als met klanten en leveranciers.

Sterke klantgerichtheid

Langetermijnrelaties zijn belangrijk. We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en behouden het hoogste niveau van flexibiliteit om ons aan te passen aan de behoeften van de markt.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in productie of opslag bij TPT? We horen graag van je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken. Door onze kennis en expertise te combineren, komen we tot de juiste oplossing.

Laatste nieuws